Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Stadia
  • Elmeri
  • Palvelujen tuottaminen ja johtaminen
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Stadia
  • Elmeri
  • Palvelujen tuottaminen ja johtaminen
  • Näytä viite
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Kasvisruokien ja niiden tuotantoprosessien kehittämisehdotuksia Fazer Amicalle

Huovila, Laura (2008-10-14)

 
Avaa tiedosto
stadia-1224094073-0.pdf (315.6Kt)
Lataukset: 


Huovila, Laura
Helsingin ammattikorkeakoulu Stadia Helsinki Polytechnic Stadia
14.10.2008
Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:stadia-1224094073-0
Tiivistelmä
 
Kokoelmat
  • Palvelujen tuottaminen ja johtaminen [16]
Kansalliskirjasto
Kirjastoverkkopalvelut
PL 15 (Unioninkatu 36) 00014 Helsingin yliopisto
Tietosuoja
doria-oa@helsinki.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatAsiasanatUusimmatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
Kansalliskirjasto
Kirjastoverkkopalvelut
PL 15 (Unioninkatu 36) 00014 Helsingin yliopisto
Tietosuoja
doria-oa@helsinki.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste