Palvelujen tuottaminen ja johtaminen

 

Uusimmat viitteet

  • Kasvisruokien ja niiden tuotantoprosessien kehittämisehdotuksia Fazer Amicalle 

    Huovila, Laura (Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 14.10.2008)
  • Välipalatarjoilumallin kehittäminen peruskoululle 

    Honkanen, Salla; Salmela, Sanna-Pauliina (Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 11.06.2008)
    Tämä opinnäytetyö on osa laajempaa kouluruokailuhanketta, joka liittyy Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitran rahoittamaan elintarvike- ja ravitsemusohjelma ERA:aan. Opinnäytetyön pääongelma on ”Minkälaisia ovat peruskoulujen ...
  • Suomen Leipomoteollisuuden lähitulevaisuus : viisi kilpailuun vaikuttavaa voimaa 

    Einola, Helena; Salokannel, Johanna (Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 01.04.2008)
  • Kouluruokailun kehittäminen Mustakiven ala-asteella: koululaisten, vanhempien, opettajien, kouluterveydenhoitajan ja keittiöhenkilökunnan näkemyksiä 

    Kurkaa, Liisa; Väisänen, Hanna (Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 15.11.2007)
    Tämä opinnäytetyö on osa laajempaa kouluruokailuhanketta, joka liittyy Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitran rahoittamaan elintarvike- ja ravitsemusohjelma ERA:aan. Tämän opinnäytetyön pääongelma oli ”Miten kouluruokailua ...
  • Kouluruokailun kehittäminen Pikku Huopalahden ala-asteen koulussa: koululaisten, vanhempien, opettajien ja keittiöhenkilökunnan näkemyksiä 

    Makkonen, Jürgen (Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 20.02.2008)
    Tämä opinnäytetyö on osa laajempaa kouluruokailuhanketta, joka liittyy Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitran rahoittamaan elintarvike- ja ravitsemusohjelma ERA:aan. Tämän opinnäytetyön pääongelma oli ”Miten kouluruokailua ...
  • Kahvilatyöntekijöiden suhtautuminen kahviin ja kahvin valmistukseen 

    Romu, Henna (Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 21.11.2007)
    Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää, kuinka kahvilatyöntekijät suhtautuvat kahviin ja kahvin valmistukseen sekä millaisena työntekijät näkevät kahvin osana kahvilan laatua ja liiketoimintaa. Lisäksi tutkimuksessa ...
  • Opetusmateriaali nuorten ravitsemuskasvatukseen 

    Hallikainen, Tuula (Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 11.10.2007)
    Opinnäytetyön tarkoituksena oli saada tietoa nuorten ravitsemuskasvatusmateriaalin kehittämiseen. Opinnäytetyö tehtiin Finfood Suomen Ruokatieto ry:n toimeksiannosta. Heidän toimintasuunnitelmansa yhtenä painoalueena on ...
  • Asiakkaiden ruokatuotevalinnat 

    Paltamaa, Sanna-Kaisa (Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 20.11.2007)
    Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, minkälaisia ruokatuoteominaisuuksia asiakkaat pitävät tärkeinä ja minkälaisia ruokatuotevalintoja asiakkaat tekevät asioidessaan erään ravintolaketjun toimipaikoissa. Kuluttajien ...
  • Gluteenittoman tuotteen tuotekehitys 

    Sassi, Hanni (Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 15.01.2008)
    Opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää uusi gluteeniton leipomotuote. Tuotekehitystyö tehtiin yhdessä Vuohelan Herkkupuodin kanssa. Tuotekehitystyö tapahtui Vuohelan leipomossa, Hartolassa. Prosessi alkoi keväällä 2007 ja ...
  • Kouluruokailun kehittäminen Itäkeskuksen peruskoulussa 

    Suomalainen, Mikko (Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 22.11.2007)
    Tämä opinnäytetyö on osa laajempaa kouluruokailuhanketta, joka liittyy Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitran rahoittamaan elintarvike- ja ravitsemusohjelma ERA:aan. Tämän opinnäytetyön pääongelma oli ”Miten kouluruokailua ...
  • Lappeenrannan yksityisten perhepäivähoitajien koulutustarpeen selvitäminen ja koulutustarjonnan parantaminen 

    Uski, Päivi (Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 27.11.2007)
    Opinnäytetyön aiheena on Lappeenrannan seudun yksityisten perhepäivähoitajien koulutustarpeen selvittäminen ja olemassa olevan koulutussuunnitelman parantaminen. Opinnäytetyö tehdään yhteistyössä Etelä-Karjalan maa- ja ...
  • Maahanmuuttajat työntekijöinä Palmian catering-palveluissa 

    Määttä, Sauli (Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 16.04.2007)
    Opinnäytetyössä selvitettiin Palmian catering-palveluissa työskentelevien maahanmuuttajien taustoja ja heidän vaikutuksiaan työpaikkojensa toimintaan. Tavoitteena oli saada tietoa maahanmuuttajien koulutuksen kehittämiseksi. ...
  • Runsasenergisen ruokavalion kehittäminen ja toteutus Ravioli Meilahdessa 

    Heikkinen, Marjo (Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 05.05.2007)
  • Päiväkotiruoan ravitsemuksellisen laadun ja -ruokailun arviointi ja kehittäminen 

    Korko, Anna-Maija; Nykänen, Nina (Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 16.04.2007)
    Tutkimuksen tavoitteena oli tutkia ja kehittää päiväkotiruokaa ja - ruokailua, ja tutkia miten päiväkodin keittiöhenkilökunta voi valinnoillaan vaikuttaa niihin.
  • Kilpailija-analyysi Keravan ruokaravintoloista 

    Pitkäniemi, Sini (Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 04.05.2007)
    Opinnäytetyön tavoitteena oli luoda kilpailija-analyysi Keravan keskustan ruokaravintoloista. Opinnäytetyön toimeksiantaja oli perheyritys HS Ravintolat KY jolla on ollut alustavia suunnitelmia perustaa lounasravintola ...
  • Asiakaspalvelun merkitys kahvila-ravintolan tulokseen 

    Karri, Ulla-Maria; Mäki, Hanna (Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 16.04.2007)
    Opinnäytetyömme tarkoitus oli tutkia asiakaspalvelun merkitystä tulokseen kahvila-ravintolassa. Pääongelmana tutkimuksessa oli, että miten asiakaspalvelulla saadaan aikaan parempi tulos. Tutkimuksen alaongelmana oli, että ...