Pienpainatteet

 

Tämä on valikoima Kansalliskirjaston kokoelmista digitoituja esitteitä, mainoksia, kuvastoja ja hinnastoja, opas- ja ohjekirjasia, tiedotteita ja muita pienimuotoisia painotuotteita. Kokoelman aihealueita ovat mm. matkailu, eläinsuojelu, naisasia, kansanhuolto, seuratavat ja ajoneuvot. Julkaisuja on yli sadan vuoden ajalta, 1800-luvun alkupuoliskolta vuoteen 1944.

Småtryck

Det här är ett urval pamfletter, broschyrer, instruktionshäften, cirkulär och dylika från Nationalbibliotekets samlingar. Temata omfattar turism, djurskydd, folkförsörjning, kvinnosak, folkvettet och fordron. Publikationerna är tryckta mellan första hälten av 1800-talet och året 1944.

Ephemera

This is a selection of ephemera from the collections of the National Library of Finland. Subject matters include tourism, protection of animals, war-time rationing, women's movement, etiquette, and vehicles. Publication dates range from early 19th century to 1944.

API

https://www.kiwi.fi/x/PCEvBQ

CC0
Kansalliskirjasto on luopunut kaikista tekijänoikeuksista ja niiden lähioikeuksista, joita sillä mahdollisesti on ollut Pienpainatteet-kokoelman teoksiin. Kokoelma on julkaistu Suomessa.

Yhteisö sisältää kokoelmat

Uusimmat viitteet

Näytä lisää