Haku
Viitteet 1-4 / 4
Asiakkaiden ruokatuotevalinnat
(Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 2007-11-20)
Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, minkälaisia ruokatuoteominaisuuksia asiakkaat pitävät tärkeinä ja minkälaisia ruokatuotevalintoja asiakkaat tekevät asioidessaan erään ravintolaketjun toimipaikoissa. Kuluttajien ...
Opetusmateriaali nuorten ravitsemuskasvatukseen
(Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 2007-10-11)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli saada tietoa nuorten ravitsemuskasvatusmateriaalin kehittämiseen. Opinnäytetyö tehtiin Finfood Suomen Ruokatieto ry:n toimeksiannosta. Heidän toimintasuunnitelmansa yhtenä painoalueena on ...
Runsasenergisen ruokavalion kehittäminen ja toteutus Ravioli Meilahdessa
(Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 2007-05-05)
Päiväkotiruoan ravitsemuksellisen laadun ja -ruokailun arviointi ja kehittäminen
(Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 2007-04-16)
Tutkimuksen tavoitteena oli tutkia ja kehittää päiväkotiruokaa ja - ruokailua, ja tutkia miten päiväkodin keittiöhenkilökunta voi valinnoillaan vaikuttaa niihin.