Haku
Viitteet 1-7 / 7
Kouluruokailun kehittäminen Mustakiven ala-asteella: koululaisten, vanhempien, opettajien, kouluterveydenhoitajan ja keittiöhenkilökunnan näkemyksiä
(Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 2007-11-15)
Tämä opinnäytetyö on osa laajempaa kouluruokailuhanketta, joka liittyy Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitran rahoittamaan elintarvike- ja ravitsemusohjelma ERA:aan. Tämän opinnäytetyön pääongelma oli ”Miten kouluruokailua ...
Kasvisruokien ja niiden tuotantoprosessien kehittämisehdotuksia Fazer Amicalle
(Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 2008-10-14)
Kouluruokailun kehittäminen Itäkeskuksen peruskoulussa
(Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 2007-11-22)
Tämä opinnäytetyö on osa laajempaa kouluruokailuhanketta, joka liittyy Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitran rahoittamaan elintarvike- ja ravitsemusohjelma ERA:aan. Tämän opinnäytetyön pääongelma oli ”Miten kouluruokailua ...
Lappeenrannan yksityisten perhepäivähoitajien koulutustarpeen selvitäminen ja koulutustarjonnan parantaminen
(Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 2007-11-27)
Opinnäytetyön aiheena on Lappeenrannan seudun yksityisten perhepäivähoitajien koulutustarpeen selvittäminen ja olemassa olevan koulutussuunnitelman parantaminen. Opinnäytetyö tehdään yhteistyössä Etelä-Karjalan maa- ja ...
Kouluruokailun kehittäminen Pikku Huopalahden ala-asteen koulussa: koululaisten, vanhempien, opettajien ja keittiöhenkilökunnan näkemyksiä
(Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 2008-02-20)
Tämä opinnäytetyö on osa laajempaa kouluruokailuhanketta, joka liittyy Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitran rahoittamaan elintarvike- ja ravitsemusohjelma ERA:aan. Tämän opinnäytetyön pääongelma oli ”Miten kouluruokailua ...
Runsasenergisen ruokavalion kehittäminen ja toteutus Ravioli Meilahdessa
(Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 2007-05-05)
Päiväkotiruoan ravitsemuksellisen laadun ja -ruokailun arviointi ja kehittäminen
(Helsingin ammattikorkeakoulu StadiaHelsinki Polytechnic Stadia, 2007-04-16)
Tutkimuksen tavoitteena oli tutkia ja kehittää päiväkotiruokaa ja - ruokailua, ja tutkia miten päiväkodin keittiöhenkilökunta voi valinnoillaan vaikuttaa niihin.