Sujuvaa ja taloudellista ruuanvalmistusta
Anne Malin; Anneli Reisbacka (2010)
Anne Malin
Anneli Reisbacka
2010
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2024061854745
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2024061854745
Tiivistelmä
Moni joutuu nykyään pohtimaan, kuinka tarjota monipuolista, ravitsevaa ja terveellistä ruokaa perheelleen. Ruoka pitäisi valmistua nopeasti silti laadusta tinkimättä. Useimmissa perheissä lounas syödään kodin ulkopuolella; tarhassa, koulussa, lounasravintolassa jne. Päivällinen sen sijaan syödään useimmiten kotona. Ruuanvalmistukseen käytettävä aika iltaisin voi olla rajallinen, jos perheenjäsenillä on kiire esimerkiksi harrastuksiin. ”Pikaruokaa” on helppo ja nopea valmistaa, mutta se ei sovi jokapäiväiseksi ateriaksi, sillä se on kallista ja lihottavaa.
Kokoelmat
- Asuminen [97]